5 x mooi landelijk interieur op Makelaarsland

Door
Makelaarsland
op

Bij landelijke stijl draait het om eenvoud en rust. Klinkt misschien saai en oubollig, maar met de juiste tinten en materialen kan je het zeker een moderne draai geven. Deze woningen hieronder is het ook gelukt, kijk zelf maar.

1. Baronpeerlaan 6 Vleuten

Deze woning met een fraaie uitstraling staat in een rustige en kindvriendelijke buurt. Er is een ruime tuin aan het zuiden, hier kan je dus tot laat nog van genieten met mooi weer. De landelijke inrichting zorgt voor rust en ziet er strak uit.

 

2. Dorpsstraat 58 Abbekerk

Aan de karakteristieke Dorpsstraat in Abbekerk staat deze prachtige stolpboerderij. Omheind door groen en gevestigd in de dorpskern, rust en gezelligheid gecombineerd. De landelijke stijl straalt warmte en een gezellige sfeer uit.

3. Tolnegenweg 1 c Stroe

Tussen het groen is deze riante woonboerderij te vinden. Ook luxe kan je hier vinden, deze woonboerderij is namelijk de afgelopen 10 jaar grondig gemoderniseerd. Binnen zie je de mooie details in het landelijke interieur verwerkt. Zeker een kijkje waard, toch?

4. Bekhofweg 9 Zandhuizen

Deze recent gerenoveerde woonboerderij ligt er prachtig bij, geheel vrij gelegen, op een perceel oppervlakte van 10.645 vierkante meters. Het ziet er uitnodigend uit door de geweldige uitstraling, zowel binnen als buiten. Hier wil je vast wel meer van zien!


5. Holterweg 110 Laren

Deze vrijstaande woonboerderij

ligt op een prachtige landelijke locatie. Voorzien van authentieke en moderne ruimtes. Wat ons opviel waren de details, zoals bij de onderste foto de afwerking van het raam in deze prachtige ruimte. Ontdek zelf meer over deze woonboerderij!

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.