5 x huizen in carnavalssteden

Door
Makelaarsland
op

Sta je op dit moment volop te feesten bij het carnaval en wil je daarna zo je bed in rollen? Dan is het wel zo handig als je ook in een carnavalsstad woont. Wij hebben alvast een aantal opties voor je. Vijf huizen in grote carnavalssteden. Alaaf.

Sint Annalaan 5 – Mestreech

Dit prachtige pand

heeft er al een aantal carnavalsjaren op zitten. Het is gebouwd in 1902 en zit daarom boordevol authentieke details. De Sint Annalaan is een statige straat in Maastricht en minder dan een kilometer verwijderd van het Vrijthof. Dat scheelt weer een taxi!

Zandhaai 2 – Lampengat

Deze verrassend ruime hoekwoning

is uitgevoerd met een tuingerichte woonkamer én een ruime open en luxe keuken met inbouwapparatuur van waaruit je heerlijk groen wegkijkt. Eindhoven centrum is vanuit hier goed te bereiken. En goed om te weten: in 2016 is er binnen gestuct en is buiten alles geschilderd.

Ook je huis verkopen en meer weten over onze voordelige werkwijze?

Vraag een informatiegesprek aan

Guido Gezellelaan 41 – Oeteldonk

Deze moderne en ruime hoekwoning

bevindt zich in Den Bosch zuid. De ligging is erg centraal waardoor het gezellige centrum van Oeteldonk op slechts vijf fietsminuten bereikbaar is. Last van een kleine kater? Ook natuurgebied De Bossche Broek is gelegen om de hoek.

Oude Bogerd 42 – Kielegat

Deze ruime tussenwoning

is aan een rustige straat gelegen in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk “Blauwe Kei”. Bushaltes en uitvalswegen zijn op korte afstand gelegen en met een kwartiertje fietsen staat u midden in de feestelijke binnenstad van Breda.

Batenburglaan 130 – Kruikenstad

Dit huis in Tilburg

ligt op gepaste afstand van het feestgedruis. Je kunt het opzoeken wanneer je wilt, en ook Breda is goed bereikbaar. Deze tussenwoning is einde 2019 nog geheel geschilderd van buiten. Daarbij is de hele woning voorzien van rolluiken, mocht het nodig zijn om even uit te slapen..

Staat jouw droomhuis hier niet bij, maar ben je wel op zoek? Maak een zoekopdracht aan en ontvang elke dag het nieuwste woningaanbod uit heel Nederland -dat voldoet aan al jouw wensen- in je mailbox.

Ja, ik wil graag een gratis zoekopdracht aanmaken

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.