Nieuw: facebook advertentie van je woning

Door
Makelaarsland
op

Bij Makelaarsland doen we er alles aan om jouw huis bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te krijgen. Het liefst met zo min mogelijk inspanning (voor jou) maar altijd met het beste resultaat én de nieuwste technologie.

De Open Huizen Dag is achter de rug en omdat wij nooit stilzitten staat het volgende promotiemiddel al te trappelen om ingezet te worden. Vanaf nu starten we met ‘facebook advertenties van je woning’. De zogenaamde facebook woning ads. Nu denk je misschien: ‘Dat kan ik zelf toch ook? Fotootje delen van je huis op facebook is niet moeilijk. Eén druk op de knop bij de deel-acties en klaar.’ Dat klopt… Je te koop staande huis verschijnt dan op je eigen tijdlijn en jouw facebookvrienden kunnen deze ook delen, zo bereik je best veel mensen.

Tijdlijn van geselecteerd publiek

Maar zijn dit mensen die op zoek zijn naar een huis? En nog belangrijker, zijn deze mensen op zoek naar jouw huis of een huis zoals dat van jou? Met de facebookadvertenties die Makelaarsland voor je maakt verschijnt jouw huis op de tijdlijn van een relevant en zorgvuldig geselecteerd publiek.

Ten eerste beloven wij dat je huis bij gemiddeld 1000+ (maximaal gemiddeld 10.000+) mensen op hun tijdlijn verschijnt. Dit zijn mensen die door facebook zijn aangewezen als het look-a-like publiek dat op zoek is naar een huis zoals dat van jou.

Voorbeeld van een facebook advertentie

Heb jij een appartement op 3 hoog van 60m2 te staan koop in de binnenstad van Haarlem? Dan maken wij daar een advertentie van. Facebook zorgt ervoor dat de advertentie vooral te zien is bij mensen die op zoek (zouden kunnen) zijn naar een huis zoals dat van jou. Hoe werkt dat? We weten wie er in Haarlem en omgeving waarschijnlijk geïnteresseerd is in huizen in jouw prijsklasse. Op de tijdlijn van die personen zal de advertentie als eerste getoond worden. Daarna ‘leert’ het systeem van elke bezoeker die op jouw facebook advertentie heeft geklikt. Het algoritme zoekt dan mensen die lijken op de personen die op jouw woning hebben geklikt en ook deze personen krijgen de advertentie te zien.

Zou je deze advertentie bijvoorbeeld laten zien aan gezinnen met drie kinderen, mensen op leeftijd of aan iemand in Maastricht. Dan is de kans groot dat daar geen potentiële kopers tussen zitten. We ‘targetten’ dus heel gericht op de juiste doelgroep en met elke klik wordt deze specifieker. Natuurlijk kunnen jij en jouw eigen facebookvrienden de woning ad ook delen en liken.

Ben je benieuwd wat we nog meer voor jou kunnen betekenen? We bellen je gratis en vrijblijvend terug. 

Ja, bel mij terug

Wat kost dat?

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Een pakket garandeert een aantal impressies (verschijningen op de tijdlijn).

Gemiddeld 1.000+ impressies voor            € 35
Gemiddeld 5.000+ impressies voor            € 65
Gemiddeld 7.500 + impressies voor           € 95

Deze verschijnen, verdeeld over één week bij de juiste mensen op hun tijdlijn. Goed idee? De eerste resultaten zijn zeer veelbelovend! Wil je meer weten, bel onze adviseurs of bestel ze direct in jouw ‘MijnMakelaarsland’  bij de extra diensten of kijk bij onze extra diensten en ontdek wat we nog meer kunnen doen om jouw huis, naast het standaard gratis pakket, te promoten.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.